Mărturii de Ziua Națională a Transplantului, ediție specială Academia de Sănătate

Ziua Națională a Transplantului în România. Foto: DC MEDICAL
EXCLUSIV
Mărturii despre triumful vieții asupra morții, așa poate fi descrisă succint ediția de luni, 17 iunie 2019, ora 11.00, a emisiunii Academia de Sănătate, care va fi una cu totul specială. Dedicată Transplantului în România, emisiunea va fi transmisă simultan pe paginile de Facebook și canalele de Youtube ale DC NEWS și DC MEDICAL și va aduce în fața publicului pacienți a căror viață a fost salvată și medici direct implicați procesul de donare, de recoltare și de transplant.

Transplantul este diferența dintre viață și moarte, explică realizatorul emisiunii Academia de Sănătate, academician profesor doctor Irinel Popescu. După ce a adus în prim-plan specialiști direct implicați în procesul de transplant, de data aceasta realizatorul vă propune o emisiune mixtă de excepție. Veți putea vedea mărturii ale pacienților a căror viață a fost salvată prin donare și transplant, dar și medici care zi de zi se luptă ca să salveze aceste vieți.

„Va fi o emisiune mai specială a Academiei de Sănătate. Această emisiune a avut loc cu ocazia Zilei Naționale a Transplantului în România, în acest an, 31 mai. Este o emisiune dedicată în primul rând pacienților transplantați, ei vor fi cei care-și vor spune cuvântul în cadrul acestei emisiuni, și celor datorită cărora li s-a putut reda viața, și anume donatorilor de organe. Este o sărbătoare frumoasă, o sărbătoare a triumfului vieții asupra morții, o sărbătoare a unor oameni cărora le-a fost redată speranța", a explicat acad.prof.dr. Irinel Popescu.

Mărturii despre triumful vieții asupra morții

Pe lista invitaților la această emisiune-eveniment se numără mai multe paciente și pacienți care-și vor spune povestea de succes, dar și dr. Radu Zamfir, președintele ANT, Dr. Crina Ștefan, de la Asociația Pacienților Transplantați, Tiberiu Brădățan - secretar de stat în Ministerul Sănătății, Dr. Emanuel-Gabriel Botnariu, senator în Comisia de Sănătate a Senatului, Dr. Carmen Pantiș - coordonator al Oficiului Regional Timiș al ANT și Gheorghe Tache, președintele Asociației Pacienților Transplantați.

Emisiunea va fi transmisă simultan, luni, 17 iunie, de la ora 11.00, pe canalele de Youtube și paginile de Facebook ale DC News și DC Medical.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel