Lucian Mîndruță, în spital, pe perfuzii: Am COVID. E foarte rău, m-a lovit ca un buldozer

Lucian Mîndruță, în spital: am covid - Foto: Facebook Lucian Mîndruță
Lucian Mîndruță a ajuns la spital din cauza COVID-19. Ce spune despre simptomele pe care le-a avut și ce ne recomandă.

Lucian Mîndruță a surprins pe toată lumea în urmă cu o zi, când a scris că are COVID-19. Ulterior, jurnalistul a anunțat că a ajuns în spital și a vorbit despre simptomele pe care le are și ce i-au spus medicii.

"Dragilor, sunt absent motivat vreo 5 zile minim de la orice. Am Covid. E rău. Și anume, foarte rău", a scris Lucian Mîndruță pe pagina sa de Facebook miercuri.

La câteva ore după ce a promis să revine cu mai multe detalii, jurnalistul a publicat o fotografie din spital și a scris că "Doare capul de nu pot să țin ochii deschiși! Dar au grija de mine la Marius Nasta. Avantajul de a face COVID ultimul: suntem doar doi pacienți…". 

Efectele secundare post-COVID. Insomnia și tulburările menstruale se află printre ele

"Nu mi s-a mai întâmplat niciodată ca o boală să vină peste mine așa ca asta, ca un buldozer"

 

Ulterior, Lucian Mîndruță a scris că nu se aștepta ca acest virus să-l doboare și ne recomandă să continuăm să purtăm masca, măcar în locuri aglomerate. 

"Nu mi s-a mai întâmplat niciodată ca o boală să vină peste mine așa ca asta, ca un buldozer. Ieri la prânz eram ok. Niciun simptom. Am filmat un vlog cu Silviu Petcu, am făcut emisiunea… și pe la finalul ei am rămas fără voce. Așa, dintr-o dată.

Am dat cu pastile de gât și-am zis că trece. Și peste noapte, bum! Febră, durere de cap cumplită (asta e cea mai rea chestie), frisoane, tot tacâmul.

Am ajuns la Spitalul Marius Nasta până la urmă, azi după-amiază, unde am stat până acum o jumătate de oră, căci nu mai puteam de durere. Acolo perfuzii, analize…

În fine, vestea buna e că plamanul nu afectat. Vestea proastă e că va dura ceva. Am plecat acasă cu tratament - Molnupiravir și sfatul să nu am așteptări prea mari, că durerea de cap va trece greu.

Am reușit totuși să mă concentrez la textul ăsta, ajuns înapoi acasă. Și să vă mulțumesc din nou pentru grijă. M-a mișcat tare.

Și da, mai merită purtată masca un pic în aglomerație", a scris Lucian Mîndruță, pe Facebook.

Dat fiind faptul că filmase un vlog cu Silviu Petcu, Gyuri din Divertis, acesta i-a comentat la una dintre postări și a scris: "Hai că mă bagi și pe mine la izolare! Sănătate maximă!".

Plombele făcute în perioada Revoluției, interzise. Măruță - Țincu: Cei care au, chemați să le SHIMBE obligatoriu. Cantitare mare de Mercur în corp

Lucian Mîndruță a renunțat la alcool: Mi-am văzut tatăl murind de o boală legată tocmai de consumul de alcool

 

2. Lucian Mîn... (lucian-mindruta--in-spital--pe-perfuzii-am-covid--e-foarte-rau--m-a-lovit-ca-un-buldozer-1_43743200.jpg)Foto: Facebook Lucian Mîndruță

 

Cum alegi corect ochelarii de soare și ce culoare trebuie să aibă lentilele. Hayfa Masri, despre bolile ochilor VARA: Purtarea e obligatorie, nu un MOFT, nu un accesoriu

Recent, omul de televiziune a declarat că i-a fost greu în momentul în care a renunțat la alcool, deoarece „alternativele erau puține”.

"La început a fost greu, mai ales la mesele de sărbători, la petreceri… și mai ales pentru că alternativele erau puține. Azi, berea fără alcool a ajuns o opțiune decentă, nu mai e sucul acela acidulat și dulce de la început. Are chiar gust de bere, așa cum mi-o aduc aminte”, a scris jurnalistul pe pagina sa Facebook.

Lucian Mîndruță a declarat că a renunțat la alcool, după ce tatăl său a decedat din cauza unei boli legate de consumul de alcool. 

"De vreo 7-8 ani nu mai beau alcool deloc. Cu nicio ocazie, niciodată. N-a fost o chestie legată de vreo problemă personală. Doar că mi-am văzut tatăl murind de o boală legată tocmai de consumul de alcool și mi-am zis că asta nu trebuie să mi se întâmple și mie”, a precizat Mîndruță pe rețeaua de socializare, potrivit Spectacola.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel