Leacul perfect pentru picioarele umflate. Lidia Fecioru: Se folosește acest amestec seara, înainte de culcare

Picioare
Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a dezvăluit leacul pentru picioarele umflate. Trebuie aplicat în fiecare seară, înainte de culcare. 

Stăm prea mult așezați pe scaunul de la birou, purtăm prea mult timp pantofi cu toc sau incomozi, dar și temepraturile din ce în ce mai ridicate, toate acestea ne nepot face picioarele să se umfle. Dar nu trebuie să disperăm, pentru că avem la îndemână un leac de casă pentru picioarele umflate, spune Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru.

Este vorba de un amestec a două uleiuri esențiale cu care să ne masăm picioarele, seară de seară, înainte de culcare, care dezumflă picioarele și amelioreză retenția de apă căfreia i se datorează. 

„Amestecați 25 ml ulei de rozmarin cu 150 ml de ulei simplu de măsline. Apoi, se face masaj la picioare cu aceste două uleiuri amestecate. Seara înainte de culcare. 

Apoi, se pun picioarele cu măcar 12 centimetri mai sus decât restul corpului nostru, pe o perniță", a recomandat bioenergoterapeutul Lidia Fecioru, sâmbătă, la emisiunea Adevăruri ascunse, de la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel