Leac pentru depresie. Lidia Fecioru: „îi putem spune chiar planta fericirii”

Sunătoarea și efectele ei în tratamentul depresiei. Foto: Pixabay
Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a vorbit despre efectele terapeutice ale unei plante pe care o avem la îndemână. Este eficientă în cazul depresiilor. 

Sunătoarea este un tratament antidepresiv care stimulează eliminarea de serotonină. De fapt, îi putem spune chiar planta fericirii, spune bioenergoterapeutul Lidia Fecioru la Antena 3.

„Atunci când suntem într-o situație grea, trecem printr-o perioadă grea a vieții noastre și avem senzația că ne prăbușim, e bine să bem 3 cești de ceai de sunătoare pe zi.

Mai există și tinctura de sunătoare. Putem lua 20 de picături de 3 ori pe zi.

Sunătoarea o putem da și copiilor, mai ales atunci când sunt în perioada examenelor. Inclusiv nouă, celor care nu mai avem ținere de minte.

Ceaiul din această plantă este interzis femeilor însărcinate. Pentru că stimulează fotosinteza, nu avem voie să stăm la soare atunci când facem cură cu ceai sau tinctură de sunătoare. 

Este o minune de plantă, pe care noi călcăm de foarte multe ori. Crește peste tot și ne putem folosi de ea oricând. 

Putem înlocui orice ceai pe care îl bem dimineața, la prânz sau seară cu ceaiul de sunătoare”, spune ea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel