Această metodă simplă ne ajută să...
„După cum v-am obișnuit deja, știți că îmi place să vă ofer tot felul de idei și alternative sănătoase la rețete deja celebre, așa că pentru azi v-am pregătit o lasagna fix cu acel gust italienesc incomfundabil, doar că este vegetariană, fără pic de carne. În mod normal, vedetele acestui preparat sunt cele două sosuri, ragu și bechamel, însă în rețeta noastră, rolul principal îl joacă salamul (...) vegan intens afumat.
Ingrediente de care avem nevoie:
- Sosul ragu cu ulei de măsline, usturoi, ceapă, zucchini, ciuperci, apio, vinete și salam afumat, sos de roșii, roșii proaspete, oregano, sare, piper.
- sosul bechamel vegetarian – cu smântână vegetală, ulei de măsline, nucșoară
- foi de linte verde, fără gluten
Cum se face:
După ce am pregătit cele două sosuri urmează asamblarea tuturor ingredientelor în tavă. Este foarte important să puneți un strat subțire de sos ragu și abia apoi să așezați primul strat de foi de lasagna, altfel există riscul să se prindă întreaga compoziție sau chiar să se ardă în partea inferioară. Odată terminat tot acest întreg proces artistic, așezăm lasagna pentru 30-40 de minute în cuptorul preîncălzit. După aceea tot ce vă rămâne e să vă bucurați de un preparat parcă venit de la el de acasă, dintr-un restaurant italienesc”, a scris Giulia Nahmany, pe pagina sa de de Facebook.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News
Te-a ajutat acest articol?
Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.
Această metodă simplă ne ajută să...
Această vitamină îți protejează...
Acest truc simplu te scapă rapid de...
Acest tratament învinge cancerul și...
Acesta este unul dintre cele mai...
Acesta este detaliul la care să fii...
Aceste alimente scad semnificativ...
Trei factori de risc majori duc la...