Iași, detaliu ALARMANT: 60% dintre cei depistați pozitivi COVID-19, întorși recent de pe Litoral. Familii întregi, internate!
07 aug, 23:13
Cifre de-a dreptul alarmante obținute de presa locală, la Iași. Mare parte dintre cazurile de infectare cu COVID-19 nou depistate sunt persoane care au fost în vacanță pe Litoralul românesc! Familii întregi ar fi fost internate.
Ce se intampla cu cei care merg la plaja

În ultima perioadă, în medie, 15 persoane la fiecare 25 de depistați pozitiv la testele COVID-19 ar fi fost în concediu pe litoralul românesc ori, în puține cazuri, în stațiuni montane aglomerate, notează Ziarul de Iași, citând surse din autoritățile medicale și din Consiliului Județean pentru Situații de Urgență Iași. 

 „Așa s-a ajuns că, în acest moment, familii întregi întoarse din concediu sunt internate în spital, toți infectați. Medicii cred că, cel mai ușor, virusul poate fi luat din localuri, unde igienizarea lasă adesea de dorit în condiții de aglomerație. Unii ieșeni au luat însă după ce au stat în concediu la cort”, notează publicația citată.  

 „Da, dar tot au fost să mănânce undeva, sau la Peco”, au adaugat medicii citați. O altă observație a autorităților medicale: cei mai mulți infectați sunt din rândul celor ce au fost în concediu în țară, nu în străinătate!

Cât de repede ne putem infecta și câte locuri libere mai sunt la ATI în spitalele ieșene, aflați de aici:


Ştiri Recomandate

Femeia care a născut la 101 ani. E al 17-lea copil
Truc inedit de calmare a durerii, dovedit științific
Detoxifiere. Adevărul despre dieta pe bază de sucuri
Cafeaua, efectele asupra cancerului de colon
Când vor simţi românii criza. Mircea Coşea: Mare pericol
Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Crossuri parteneri