Gina Pistol a născut o fetiță. Smiley: medicul nostru spune că e perfectă

Gina Pistol și Smiley. Foto: Facebook / Smiley
Gina Pistol a născut marți seara, 9 martie, o fetiță, anunță Smiley pe Instagram.

Vedeta TV si cântărețul Smiley au devenit părinți. Gina Pistol a născut marți seara, o fetiță de 3,230 de kilograme și 51 de centimetri lungime. Vestea a fost dată de Smiley pe Instagram: 

”Dacă ar exista litere fericite, ele ar fi cu siguranță următoarele: “Am devenit părinți!”. Gina se simte bine, a născut în seara aceasta, fetița noastră este sănătoasă, are 3,230 kg și 51 cm lungime, iar @danaoprescu, medicul nostru, spune că este perfectă.
Sunt primele ore din cea mai frumoasă poveste din viețile noastre și știm deja că nu știm nimic din tot ce ne așteaptă:)
Găsiți mai sus imagini cu noi și emoțiile noastre de dinainte de a fi 3. Sunt așa cum le-am trăit și cum au năvălit peste noi. Vi le arătăm ca unor prieteni buni. Vă mulțumim pentru felul în care ne-ați fost alături în toată perioada asta! Să fie soare!”.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de smiley_omul (@smiley_omul)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel