Fotbaliști spanioli, vindecați de COVID-19 în 10 zile. Din ce e compus tratamentul inovator
11 aug, 19:33
28 de fotbaliști de la clubul spaniol Fuenlabrada au fost tratați de COVID-19 cu un tratament inovator și personalizat. Simptomele au dispărut în 48-72 de ore, iar în 10 zile mai târziu primul dintre ei a fost declarat vindecat. 
Medicamente

Tratamentul inovator anti-Covid aplicat în Spania. Pacienții, fotbaliști de la clubul spaniol Fuenlabrada,  din liga a doua spaniolă, au scăpat de simptome după 48-72 de ore, iar primul pacient s-a vindecat după 10 zile, notează Mundo Deportivo.

Aceștia au primit un tratament produs de compania farmaceutică Fagron, companie farmaceutică, și lider mondial în tratamente personalizate, în colaborare cu medicul clubului, José Manuel Blanco. Fiecare membru al echipei a primit ImunoFórmula, o combinație personalizată de: factori de transfer imun (ImunoTF®), Miodesin (un puternic inflamator), complexul de substanțe fotochimice de origine naturală și ingrediente precum zinc, seleniu, vitamina D și siliciu. 

Tratamentul a fost început în dimineața zilei de 26 iulie, la ora 09.30. La 48-72 de ore de la începerea acestuia, simptomele tuturor pacienților dispăruseră, iar zece zile mai târziu primul membru al echipei a ieșit negativ la testul PCR.

Medicul clubului a explicat, pentru publicația spaniolă, că „reglarea sistemului imunitar ne-a ajutat să împiedicăm răspândirea virusului printre acei membri ai echipei care nu au ieșit pozitivi la teste și, de asemenea, le-a permis celor infectați să-și îmbunătățească starea în doar 48 de ore și să treaca prin întreaga perioadă (de convalescență, n.r.) fără simptome”.  


Ştiri Recomandate

Femeia care a născut la 101 ani. E al 17-lea copil
Truc inedit de calmare a durerii, dovedit științific
Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Crossuri parteneri