Focar de coronavirus la Primăria Constanța, 13 persoane infectate

Simptome COVID-19
Un focar de infecție cu coronavirus a apărut la Primăria Constanța, unde au fost infectați până acum 13 persoane. Testările continuă

Focar de coronavirus la Primăria Constanța, după ce încă cinci angajați au fost depistați pozitivi. Numărul total a ajuns la 13. Din acest motiv, activitățile cu publicul sunt suspendate. Cifra este posibil să mai crească, deoarece încă se mai fac teste. 
Primul caz a fost înregistrat joi, iar în doar câteva zile s-a ajuns la 13 persoane infectate. 
Conducerea instituției a decis să întrerupă deocamdată activitățile ce implică interacțiunea cu publicul. În primărie pot intra momentan doar angajații, doar cu mască și după ce sunt termoscanați. În instituție se dezinfectează de două ori pe zi, iar angajații din două servicii au fost trimiși acasă. Ceilalți salariați lucrează fie în ture, fie de acasă.
La nivelul județului Constanța au fost înregistrate, până în acest moment, 378 de cazuri pozitive de coronavirus. Dintre acestea, 315 persoane au fost vindecate, notează Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel