Femei din sate din județul Tulcea, transportate cu șenilata la spital

Ambulanță
Două persoane bolnave au fost transportate, joi dimineaţa, la spitale din judeţul Tulcea, în condiţii de siguranţă deosebite, pe fondul drumurilor impracticabile din cauza ninsorilor şi vântului.

Femei, spital. Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Delta a anunţat că un convoi compus dintr-un utilaj al Secţiei de Drumuri Naţionale (SDN), o ambulanţă şi o autospecială de muncă operativă cu şenilată se deplasează pentru a prelua o femeie de 70 de ani din localitatea Carcaliu. "O altă femeie în vârstă de 66 de ani a fost preluată de echipajul SMURD Măcin şi transportată la unitatea spitalicească din Măcin", a menţionat reprezentantul ISU Delta, Florentin Daciu. În acelaşi timp, un utilaj al SDN intervine între satele Văcăreni şi Luncaviţa pentru a debloca un autoturism în care se află o persoană care a plecat la drum, deşi traficul în judeţ este închis, potrivit Agerpres.

Totodată, ISU Delta acţionează pentru înlăturarea unui copac căzut peste autoturisme în municipiul Tulcea. Potrivit datelor furnizorului regional de energie electrică, 36 de localităţi din judeţul Tulcea, printre care trei oraşe, Babadag, Măcin şi Sulina, nu au energie începând de miercuri seara. Unele localităţi sunt afectate parţial de avarii, iar 13 echipaje intervin pentru remedierea problemelor. Directorul societăţii Navrom Delta SA, Nicolae Chichi, a declarat că toate navele de pasageri care au avut joi dimineaţa curse între Tulcea şi localităţile din Deltă au ajuns la destinaţii fără probleme.

În municipiu, autobuzele au circulat în proporţie de 80% până la ora 8,30, atunci când au fost oprite în staţii. "Şoferii au decis oprirea curselor din motive de siguranţă. Călătoriile au fost reluate în cea mai mare parte", a menţionat directorul societăţii Transport Public SA, Dan Bălan. Tulcea se află sub cod portocaliu de vânt până la ora 13,00. În continuare, traficul pe drumurile din judeţ este închis.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Dr. Doru Negru
EXCLUSIV

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel