Episcopul Hușilor, externat din spitalul suport COVID din Bârlad
23 sep, 23:19
Episcopul Hușilor a fost externat miercuri, 23 septembrie, din spitalul suport COVID-19 "Elena Beldiman" Bârlad, unde a stat internat timp de două săptămâni, în urma infectării cu COVID.
Test coronavirus    Foto: pexels.com

Potrivit unui comunicat postat pe site-ul Episcopiei Huşilor, se arată că starea de sănătate a episcopului este una foarte bună, prelatul recuperându-se după perioada de internare.

"Transmitem pe această cale mulţumiri depline şi recunoştinţă doamnei ec. Daniela Borş, managerul spitalului bârlădean, doamnei doctor Monica Dana Aioanei, precum şi întregului personal medical şi administrativ, pentru profesionalismul actului medical, dăruirea de sine şi căldura sufletească de care dau dovadă în relaţia cu cei aflaţi în suferinţă, internaţi în cadrul acestei unităţi medicale. În egală măsură, mulţumim ierarhilor, preoţilor şi credincioşilor pentru rugăciune, pentru mesajele de comuniune transmise în mediul online, personal sau prin terţe persoane, purtându-i astfel, în suflet, pe cei internaţi. De asemenea, mulţumim reprezentanţilor mass-mediei pentru că au prezentat, cu decenţa şi empatia cuvenite, acest moment de încercare din viaţa Părintelui Episcop Ignatie", se arată în comunicat

Reprezentanţii episcopiei au reiterat îndemnul ca oamenii să trateze cu maximă responsabilitate, fără a lăsa loc la panică şi fără a stigmatiza pe cineva, măsurile de protecţie împotriva infectării cu noul coronavirus, aceştia susţinând că trebuie să ne protejăm pe noi şi pe cei din jur şi să nu uităm faptul că "omul aflat în boală are aceeaşi demnitate umană şi se bucură de aceeaşi cinstire ca şi cel sănătos", potrivit Agerpres.

Episcopul Huşilor, Ignatie, a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, acesta fiind internat, pe data de 9 septembrie, la Spitalul de Urgenţă "Elena Beldiman" din Bârlad. 


Ştiri Recomandate

Vaccin anti-COVID. Două companii reiau testele în SUA
De ce este importantă masca? Experiment comentat de dr Fauci
5 lucruri ca să treceți cu bine peste schimbarea orei
Haloweenul sub două măști. Care protejează mai bine
Spitalul cu cea mai mare rată de vindecare de COVID-19
Medicamentul ieftin și banal care reduce decesul de COVID
ENTACAPONUM - prospect
DEFEROXAMINUM - prospect
FINASTERIDUM - prospect
Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Crossuri parteneri