Episcopul Hușilor, externat din spitalul suport COVID din Bârlad

Test coronavirus    Foto: pexels.com
Episcopul Hușilor a fost externat miercuri, 23 septembrie, din spitalul suport COVID-19 "Elena Beldiman" Bârlad, unde a stat internat timp de două săptămâni, în urma infectării cu COVID.

Potrivit unui comunicat postat pe site-ul Episcopiei Huşilor, se arată că starea de sănătate a episcopului este una foarte bună, prelatul recuperându-se după perioada de internare.

"Transmitem pe această cale mulţumiri depline şi recunoştinţă doamnei ec. Daniela Borş, managerul spitalului bârlădean, doamnei doctor Monica Dana Aioanei, precum şi întregului personal medical şi administrativ, pentru profesionalismul actului medical, dăruirea de sine şi căldura sufletească de care dau dovadă în relaţia cu cei aflaţi în suferinţă, internaţi în cadrul acestei unităţi medicale. În egală măsură, mulţumim ierarhilor, preoţilor şi credincioşilor pentru rugăciune, pentru mesajele de comuniune transmise în mediul online, personal sau prin terţe persoane, purtându-i astfel, în suflet, pe cei internaţi. De asemenea, mulţumim reprezentanţilor mass-mediei pentru că au prezentat, cu decenţa şi empatia cuvenite, acest moment de încercare din viaţa Părintelui Episcop Ignatie", se arată în comunicat

Reprezentanţii episcopiei au reiterat îndemnul ca oamenii să trateze cu maximă responsabilitate, fără a lăsa loc la panică şi fără a stigmatiza pe cineva, măsurile de protecţie împotriva infectării cu noul coronavirus, aceştia susţinând că trebuie să ne protejăm pe noi şi pe cei din jur şi să nu uităm faptul că "omul aflat în boală are aceeaşi demnitate umană şi se bucură de aceeaşi cinstire ca şi cel sănătos", potrivit Agerpres.

Episcopul Huşilor, Ignatie, a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, acesta fiind internat, pe data de 9 septembrie, la Spitalul de Urgenţă "Elena Beldiman" din Bârlad. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

alimente calciu foto:freepik@yarunivstudio
EXCLUSIV
Cele mai bune surse de calciu. Alina Epure: Eliminarea nu este o soluție

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel