Emanuel Ungureanu, despre colega sa de partid: INADMISIBIL! Ce face Clotilde Armand este complet greșit!

Emanuel Ungureanu. Foto: Facebook
Deputatul USR-PLUS, Emanuel Ungureanu, spune că este inadmisibil ce a făcut Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, care a tăiat brusc finanțarea pentru patru spitale VITALE pentru  România fără măcar să discute cu managerii acestora!

Deputatul USR-PLUS, Emanuel Ungureanu, a vorbit despre scandalul legat de finanțarea spitalelor în care este prins Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand.

„Aș vrea să spun că am auzit doar un fragment foarte mic, cât eram pe drum, din ce-a spus domnul manager, și anume că doamna primar nu l-a primit. Inadmisibil. (...) Acest lucru pe care-l face colega mea este complet greșit. Deci să nu fie niciun fel de echivoc”, a spus Emanuel Ungureanu, la Antena 3, referindu-se decizia de a transfera la Primăria Capitalei patru dintre spitalele din București, fără a discuta cu managerii acestora și tăind, practic, finanțarea acestor unități medicale de elită. 

Este vorba de Spitalul Clinic de Urgențe Oftalmologice București, Spitalul de Urgență Floreasca, Spitalul de Copii Grigore Alexandrescu și Spitalul de Arsuri, Chirurgie Plastică și Reparatorie (Spitalul de Arși).

Emanuel Ungureanu a spus că Clotide Armand a făcut o greșeală uriașă care va afecta cumplit activitatea acestor spitale. Care este greșeala și ce efecte devastatoare va avea, aflați pe DC News. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Sirop de tuse, contaminat. OMS, avertizare globală
alimente calciu foto:freepik@yarunivstudio
EXCLUSIV
Cele mai bune surse de calciu. Alina Epure: Eliminarea nu este o soluție

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel