Elena Merișorenu se operează de urgență. Artista a primit o veste cumplită de la medic

Elena Merișoreanu
Elena Merișoreanu se confruntă cu probleme mari de sănătate. Artista va fi supusă de urgență unei intervenții chirurgicale.

Elena Merișoreanu este urmărită de probleme în ultima perioadă. După scandalul cu Maria Dragomiroiu , acum îndrăgita interpretă de muzică populară se confruntă cu grave probleme de sănătate. Potrivit acesteia, în urma unei vizite la medic a depistat că are o problemă de sănătate ce necesită intervenție chirurgicală imediat.

„Am fost astăzi, la spital, și mi-am făcut o radiografie, nu mă simțeam prea bine în ultima vreme. (...) Trebuie să mă operez urgent”, a mărturisit artista.

Artista a mai trecut printr-o operație la picior, anul trecut, după ce medicii Spitalului Clinic de Ortopedie, Traumatologie și TBC Osteoarticular „Foișor”, din Capitală, au diagnosticat-o cu artroză.

Află despre diagnosticul cumplit pus de medici, pe Spectacola.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Cum au fost afectați diabeticii de COVID. Ce s-a aflat abia acum

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel