Dumitru Comănescu, în vârstă de 111 ani și 7 luni, cel mai în vârstă bărbat de pe planetă!

Dumitru Comănescu, cel mai bătrân bărbat din lume
Românul Dumitru Comănescu, care s-a născut pe 8 noiembrie 1908, în Provița de Jos, județul Prahova, este cel mai bătrân bărbat de pe planetă la vârsta de 111 ani și 7 luni!

Românul Dumitru Comănescu a fost de profesie inginer agronom și trăiește acum în București.

„Dragii mei, am primit cu emoție vestea cea mare, dar, în primul rând aș vrea să transmit condoleanțe familiei fostului lider mondial, Robert Weighton. Mă simt onorat și binecuvântat să fiu acum, oficial, cel mai vârstnic bărbat din lume și să reprezint România la cel mai înalt nivel! Este incredibil!”, a declarat Dumitru Comănescu, într-un interviu acordat Centrului pentru Seniori al Municipiului București.

„Vreau să mulțumesc tuturor celor care au fost alături de mine, care m-au ajutat și susținut de-a lungul anilor, familiei, prietenilor și apropiaților. Dar mai ales, pentru tot, eu îi mulțumesc lui Dumnezeu, pentru că El a ales să fiu astăzi aici, pe primul loc în clasamentul celor mai în vârstă bărbați din lume. Vă mulțumesc pentru urări și gândurile frumoase, vă doresc multă sănătate și sper ca dumneavoastră să mă depășiți!”, a adăugat cel mai bătrân bărbat din lume.

Dumitru Comănescu a declarat că secretul longevității sale a fost dragostea familiei, a soției, a fiilor și a nepoților.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel