Dr Sorin Băilă: Tot ce trebuie să știi despre varice. Interviurile DC News și DC Medical

Dr Sorin Băilă. foto: Agerpres.
EXCLUSIV
Cunoscutul chirurg cardiovascular Sorin Băilă vine la Interviurile DC News și DC Medical, de la ora 14.00, ca să ne explice tot ce trebuie să știm despre boala varicoasă: cum apar, de ce apar și cum se tratează varicele.

Dr Sorin Băilă este medic primar chirurg în Institutul de Chirurgie Cardiovasculară „CC Iliescu” din București, șeful secției de CHIRURGIE VASCULARĂ de aici și doctor în științe medicale.

La Interviurile Dc News și DC Medical el va explica cum și de ce apar varicele, ce metode chirurgicale sau nu sunt pentru tratarea acestor probleme inestetice, când devin ele periculoase și de ce nu trebuie să le lăsăm netratate. 

Emisiunea va fi transmisă pe paginile de Facebook și canalele de Youtube ale DC News și DC Medical,  dar și pe DC News TV, de la ora 14.00. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel