DR. Simona Carniciu, la Academia de Sănătate. Despre nutriție și terapiile nutriționale.

DR. Simona Carniciu a vorbit despre nutriție la Academia de Săntate. Foto: Facebook
Dr. Simona Carniciu, medic specialist în diabet și boli de nutriție de la Centrul de cercetare, diagnostic și tratament în diabet și boli de nutriție Corposana este invitatul de astăzi al emisiunii Academia de Sănătate, care va fi transmisă EXCLUSIV de DC MEDICAL, de la ora 11.00. Subiectul emisiunii, evident, îl va constitui nutriția, alături de terapiile nutriționale și modurile de a evalua metabolismul.

Dr. Simona CARNICIU este doctor în științe medicale și medic specialist în diabet, nutriție și boli metabolice. Din 2016 este fondatorul Centrului de Cercetare, Diagnostic și Tratament în Diabet și Boli de Nutriție Corposana.

Specialistul, care este doctor în științe medicale, trezorier al Asociației Medicale Române, cea mai veche asociație medicală din România, înființată în 1857 de Carol Davila, N. Kretzulescu și N. Polizu, este și secretar științific al revistei științifice publicate la Editura Academiei Române, Proceedings of the Romanian Academy Series B: Chemistry, Life Sciences and Geoscience.

Tot ce trebuie să știm despre nutriție

Tema dezbaterii de astăzi, de la Academia de Sănătate, care va fi transmisă EXCLUSIV de DC MEDICAL, de la ora 11.00, va fi evident, nutriția, alături de terapiile nutriționale și moduri de a evalua metabolismul, despre suprapondere și obezitate în România.

Invitata academicianului dr. Irinel Popescu va vorbi și despre posibilitățile de a evalua nutriția, care până nu demult erau destul de reduse și abia în ultima vreme încep să se contureze posibilități de a măsura parametri esențiali.

Emisiunea Academia de Sănătate va fi transmisă, la ora 11.00, simultan, pe pagina de Facebook și pe canalul de Youtube ale DC MEDICAL, iar ulterior, emisiune va putea fi vizionată și aici.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel