Dr Gindrovel Dumitra: vaccinul anti-COVID nu va fi disponibil pe internet sau în farmacii

Trimitere de la medic
Medicul Gindrovel Dumitra, vicepreședintele Societății Naționale de Medicina Familiei, susțin că vaccinul împotriva infecției COVID va fi distribuit de autorități și nu se va găsi pe Internet sau în farmacii. 

Doctorul Gindrovel Dumitra, vicepreședintele Societății Naționale de Medicina Familiei, a declarat, la un post TV, că vaccinul împotriva infecției COVID nu va fi disponibil în farmacii sau pe Internet și va fi gratuit.

”Vaccinul nu poate fi disponibil nici acum, nici în viitor pe internet sau în farmaciile comunitare. Va fi distribuit de către autoritățile naționale prin mecanismul declanșat la nivelul Comisiei Europene. Va fi administrat gratuit și în condiții de siguranță. Vaccinarea va fi făcută în centrele de vaccinare, respectiv în cabinete medicilor de familie când va fi posibil acest lucru”, a afirmat dr Dumitra, potrivit digi24.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel