Doliu în lumea medicală. A murit chirurgul Cătălin Bărbulescu
19 mai, 10:43
Medicul chirurg Cătălin Bărbulescu de la Spitalul Universitar din București s-a stins din viață. Anunțul a fost făcut de colegii acestuia pe o rețea de socializare.
Doliu

Doliu. Medicul Cătălin Bărbulescu, chirug toracic la Spitalul Universitar de Urgență din București, a murit. Colegii acestuia au scris pe Facebook: ”Colegul nostru, dr Catalin Barbulescu a încetat din viața aseară. Gândul nostru să urmărească permanent de acum acest om bun. Spitalul Universitar de Urgență suferă azi prima pierdere în această luptă cu vremurile”.

Zeci de mesaje de condoleanțe și cuvinte de laudă la adresa chirurgului însoțesc mesajul medicilor de la SUBB. DC News spune că specialistul contractase infecția COVID-19.

Câteva dintre mesaje:

* ”Era o bucurie sa vorbești cu el. Haios, bun la suflet, dedicat pacienților.. Offf.. Domnule doctor, vă mulțumesc!”, Ileana Ropotan.

* ”Dumnezeu să-l odihnească în pace.O persoană extraordinară. Nu pot să cred un suflet deosebit de mare. Am avut onoarea de a lucra împreună cu dânsul. Amintiri de neuitat”, Clara Feraru.

* ”A făcut parte din echipa de medici profesioniști excepționali Chirurgie Toracică. Un om deosebit, un doctor bun”, Doina Dumitrescu.
 

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Crossuri parteneri