Documentul de la care pornesc TOATE conspirațiile despre COVID. Cine și ce ascunde
08 sep, 20:16
Directorul medical al Spitalului Colentina din București, medicul Sabina Zurac, a vorbit, la emisiunea Academia de Sănătate, despre un document potrivit căruia autopsia la decedații de COVID-19 nu e necesară.
Cadru medical
EXCLUSIV

Doctorul Sabina Zurac, director medical la Spitalul Colentina din București, a amintit de acel ordin de ministru care stipula că autopsiile decedaților de COVID-19 nu sunt necesare.

”Poate că a fost o greșeală din punct de vedere semantic pentru că plecând de la această afirmație s-a ajuns la o întreagă teorie a conspirației că nu se moare de COVID-19 și că totul este o invenție. Și că am ajuns până la urmă să considerăm problema infecției cu SARS COV 2 o problemă de opțiune personală și de credință, că există sau nu virusul, ceea ce mi se pare că depășește mult cadrul oricărei discuții bazată pe dovezi științifice”, subliniază dr Sabina Zurac.

Potrivit acesteia, același act normativ precizează că în scop științific se pot efectua autopsii chiar și la pacienții care decedează cu diagnostic clar de COVID-19. În țară s-au efectuat circa 200 de astfel de autopsii, inclusiv la cererea rudelor. 


Ştiri Recomandate

CARBOPLATINUM - prospect
BETAMETHASONUM - prospect
ACIDUM ALENDRONICUM – prospect
LEUPRORELINUM - prospect
Munca fizică grea crește semnificativ riscul de demență
Spitalul unde COVID suspendă concediile de odihnă
Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Crossuri parteneri