Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play

Diabet și obezitate, factori de risc în pandemia de COVID-19. Academia de Sănătate
11 mai, 05:01
Pacienții cu diabet și cei cu obezitate au risc crescut de infectare cu noul coronavirus și de a dezvolta boala COVID-19. Cum se protejează ei în pandemie aflați, de la ora 11.00, la Academia de Sănătate, pe DC News, DC Medical și DC NewsTV.
Diabet
  LIVE

Două dintre principalele categorii cu risc crescut de infectare cu noul coronavirus și care întâmpină probleme deosebite în pandemia de COVID-19 sunt pacienții cu diabet și cei cu obezitate.

De ce aceste patologii cresc riscul de infectare, cum se pot proteja persoanele care au aceste afecțiuni și ce pot face medicii de specialitate suplimentar pentru a le veni în ajutor, vom afla astăzi, la Academia de Sănătate.

Academicianul dr Irinel Popescu, realizatorul emisiunii, va aborda acest subiect alături de trei invitați de marcă: Prof.dr. Nicolae Hâncu, membru de onoare al Academiei Române, Prof.dr. Gabriela Roman, Președinta Federației Române de Diabet și Conf.dr. Cornelia Bala, Președinta Asociației Române de Educație în Diabet.

Emisiunea va fi retransmisă de la ora 11.00, pe canalele de Youtube și paginile de Facebook ale DC News și DC Medical, dar și pe DC NewsTV.Ştiri Recomandate

LASIK - când e utilă intervenția de corectare a vederii
Mărturiile unui medic care s-a vindecat de COVID-19: încă se reface la trei luni de la vindecare
Probioticele. Cinci beneficii esențiale pentru sănătate
Fostul senator Dan Tătaru, mort de COVID-19: avea 51 de ani
Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Crossuri parteneri