Dezastru după ce școlile s-au redeschis. Cazurile de COVID-19 au explodat în doar două săptămâni

Un număr de 59 de elevi şi 31 de angajaţi din sistemul de învăţământ braşovean au fost confirmaţi cu COVID-19 din data de 8 februarie până în prezent, a informat, vineri, Inspectoratul Şcolar Judeţean (ISJ) Braşov.

Totodată, numărul claselor afectate de din cauza acestor cazuri se ridică la 29, acestea urmând să treacă, timp de două săptămâni, în online.

Începând de vineri, clasele de a VIII-a şi a XII-a de la unităţile de învăţământ din municipiul Braşov au trecut, de asemenea, la cursuri online, după ce, în unitatea administrativ-teritorială s-a trecut de la scenariul galben la cel roşu, fiind depăşit pragul de 3 la 1.000 de locuitori în ce priveşte incidenţa cumulată a cazurilor de COVID-19.

Conform ISJ Braşov, un număr total de 383 de elevi şi 78 de cadre didactice au solicitat, la nivelul judeţului, să participe online la cursuri, notează Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel