De ce să mâncăm fructele între micul dejun și prânz. Recomandarea unei celebre nutriționiste

Platou cu fructe. Foto: Pixabay
EXCLUSIV
Fructele nu trebuie să lipsească din meniul nostru zilnic. Este recomandarea oricărui medic nutriționist.

Nutriționista Cori Grămescu recomandă să nu sărim peste mesele principale și să nu uităm să mâncăm zilnic fructe. Ea înclină spre consumul de fructe între micul dejun și prânz. Explică și de ce:

”Gustarea de fructe. Recomand și prefer să mănânc fructele între micul dejun și prânz pentru că în felul acesta controlăm și pofta de dulce și nevoia de a consuma alimente mai dulci. Și în perioada aceasta sunt mare fac fructe de pădure congelate pe care le mănânc fie ca atare, fie le blenduiesc”.

Cori Grămescu mai recomandă consumul de banane, mere, pere, gutui deoarece sunt ”gustoase, bogate în fibre și ne țin de foame”.

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Ştiri Recomandate

Crossuri externe

pixel