Riscul de a dezvolta cancer poate fi...
Nutriționista Cori Grămescu recomandă să nu sărim peste mesele principale și să nu uităm să mâncăm zilnic fructe. Ea înclină spre consumul de fructe între micul dejun și prânz. Explică și de ce:
”Gustarea de fructe. Recomand și prefer să mănânc fructele între micul dejun și prânz pentru că în felul acesta controlăm și pofta de dulce și nevoia de a consuma alimente mai dulci. Și în perioada aceasta sunt mare fac fructe de pădure congelate pe care le mănânc fie ca atare, fie le blenduiesc”.
Cori Grămescu mai recomandă consumul de banane, mere, pere, gutui deoarece sunt ”gustoase, bogate în fibre și ne țin de foame”.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News
Te-a ajutat acest articol?
Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.
Riscul de a dezvolta cancer poate fi...
Această metodă simplă ne ajută să...
Această vitamină îți protejează...
Acest tratament învinge cancerul și...
Acesta este unul dintre cele mai...
Acesta este detaliul la care să fii...
Acest truc simplu te scapă rapid de...
Aceste alimente scad semnificativ...