Cum slăbești cu ajutorul zarzavaturilor de primăvară

Urzici Foto: pixabay.com
Loboda, urzicile și leurda sunt zarzavaturi care au apărut deja în piețe și sunt ideale în menținerea siluetei.

Nutriționiștii recomandă consumul de zarzavaturi odată cu venirea primăverii. Loboda, leurda și urzicile sunt deja pe piețe. Loboda, bogată în vitaminele E și K, calciu, fier și acid folic, poate fi folosită în supe, salate. Această plantă e utilizată intern ca adjuvant în afecțiuni dermatologice, în tratarea chisturilor ovariene și mamare, în bronșite astmatiforme.

Experții recomandă și leurda, bună în reumatism, răni, eczeme, prurit, respective urzicile, bogate în aminoacizi esențiali, vitamine B (acid folic), C, A, E si K, calciu, fier si magneziu, scrie Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Ştiri Recomandate

Crossuri externe

pixel