Cum scăpăm de energiile negative din bucătărie. Truc al celebrei Vanga

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru recomandă o soluție pentru a scăpa de energiile negative din bucătărie.

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a făcut o recomandare pentru a scăpa de energiile negative din bucătărie. ”Știi că Vanga avea chestia asta de a o pune la intrarea în casă sau undeva într-un colț, ca să ne protejeze de energii negative, de vorbe rele, de oameni răi și noi ne-am pus mătura... de protecție”, explică Lidia Fecioru în timp ce gătește, potrivit Antena 3.

Pe lângă faptul că te fac să te simți inconfortabil în propria casă, energiile negative pot declanșa stres, depresie, probleme de somn și financiare. Una dintre cele mai eficiente soluții este pe bază de sare și oțet.

Ai nevoie de:

- Un borcan de sticlă transparentă
- 2 căni de apă
- 2 linguri de sare granulată
- 2 linguri de oțet alb

Instrucțiuni: Adaugă toate ingredientele în borcan și agită bine timp de aproximativ un minut. Așază borcanul în orice zonă a casei. Lasă-l să stea acolo 24 de ore. Dacă, după cele 24 de ore, paharul este la fel ca atunci când ai plecat, înseamnă că nu există energii negative în loc. Dacă, dimpotrivă, observi modificări ale culorii apei, pete sau apă vărsată, mai mult ca sigur locuința ta a fost bântuită de vibrații proaste. După ce energiile rele sunt detectate și concentrate în pahar, aruncă tot conţinutul.

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a explicat cât de periculoase sunt furia și energia negativă asupra sănătății noastre. Iată și cum scăpăm de efectele acestora: „Trăitul furiei îmbolnăvește ficatul. Practic tot ce însemnă aceste energii negative pe care noi le acumulăm, ele se răsfrâng asupra noastră. Într-o zi se acumulează multe chestii pentru că noi ne-am supărat pe noi și toată ziulica ne merge rău”, a spus bioenergoterapeutul Lidia Fecioru care a dat apoi câteva exemple din viaţa sa personală când a fost nevoie să gestioneze energia negativă care este „ca un scurtcircuit care trebuie să se producă”. 

Alte idei de a-ți purifica locuința de energii negative:

* purifică aerul - încercați să ardeți unele plante uscate, cum ar fi plante aromate, pentru a curăța energia negativă. Puteți chiar arde bucăți de tămâie pentru a vă relaxa și a vă liniști sufletul. La fel și salvia a cunoscută pentru abilitățile de a purifica aerul și a elimina energiile negative. De asemenea, puteți folosi și uleiuri esențiale introduse în purificatoare. Cel de lămâie, spre exemplu, dă prospețime și răcoare, la fel și cel de mentă sau de brad. 

* lasă lumină naturală să intre - trage perdelele și draperiile și deschide ferestrele pentru ca aerul curat și lumina naturală să intre în casa ta prin ferestre sau uși. Acest lucru te va ajuta să te conectezi cu natura din afară și să obții aer proaspăt și soare în zilele întunecate și posomorâte.

* plante de interior - creșteți câteva plante în casă. Umpleți colțurile și golurile din casă cu plante verzi de interior. Câteva ghivece cu flori, un tablou făcut din licheni cum e la modă acum. Nu sunt bune florile tăiate, ci cele vii, care emit oxigen. 

* scapă de lucrurile stricate și uzate - faceți loc în casă pentru piesele de mobilier noi. Încercați să reparați orice este rupt și aruncați lucrurile vechi care nu mai pot fi recondiționate. În acest fel veți „invita” noi începuturi și o perspectivă proaspătă în casa dvs.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel