Cum îmblânzești părul creț. Soluții făcute-n casă

Părul creț se usucă și se deteriorează mai repede
Sunt câteva ingrediente pe care le avem în casă și le putem folosi ca să scăpăm de părul creț, când nu mai vrem să arate astfel.

Câteva soluții:

* ulei - adăugarea oricărui tip de ulei la lungimile părului vă poate ajuta să blocați umezeala și pentru a nu se încreți părul; folosirea uleiului de nucă de cocos înainte de duș ajută la îmblânzirea pletelor crețe.

* ou și maioneză – o soluție din casă este un amestec între ouă și maioneză, apoi aplicați mixul obținut pe păr; oul conține proteine ​​care, iar maioneza este plină de proprietăți hidratante care ajută la îmblânzirea părului creț.

* oțet de mere oțetul de mere, când este diluat cu apă, clătește părul, ajută la menținerea strălucirii părului, arată pinkvilla.com.

Ouăle, unele dintre alimentele sănătoase pe care trebuie să le consumăm ca parte a unei diete echilibrate, pot sta la frigider câteva săptămâni.  AICI puteți vedea cum vă asigurați că ouăle sunt în termenul de valabilitate. Iar dintr-un singur ou se pot obține douăzeci și patru de litri de maioneză.

”Cantitatea de maioneză care poate fi obținută dintr-un singur gălbenuș de ou depinde de cantitatea de apă prezentă în maioneză. Da, de apă. Rețetele tradiționale ne indică că dacă adăugăm prea mult ulei, maioneza se taie. Cu toate acestea, Harold McGee, a obținut douăzeci și patru de litri de maioneză dintr-un singur gălbenuș, în mod firesc, cu ajutorul științei. Știind că uleiul se aranjează în picături într-o fază continuă (apă), el și-a dat seama că mica cantitate de apă conținută în mod normal de gălbenușul de ou nu era suficientă pentru a prepara o cantitate mare de maioneză. Astfel, pentru a menține picăturile de ulei separate în faza apoasă, a adăugat apă în timp ce adăuga ulei. Mai exact, pentru fiecare cană de ulei, el recomandă adăugarea a trei lingurițe de apă”, notează profesorul Dan Vodnar pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Cum au fost afectați diabeticii de COVID. Ce s-a aflat abia acum

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel