Cum evoluează programul național de depistare a hepatitelor. Liana Gheorghe, la Academia de Sănătate

Cum evoluează programul național de depistare a hepatitelor. Liana Gheorghe, la Academia de Sănătate
EXCLUSIV
Prof. dr. Liana Gheorghe este invitatul zilei la Academia de Sănătate de la DC Medical.

Prof dr Liana Gheorghe, cadru didactic la UMF Carol Davila București și Institutul Clinic Fundeni, este medic primar gastroenterologie, doctor în medicină, personalitate de prestigiu în domeniul hepatologiei, a afecțiunilor inflamatori intestinale cronice și a patologiei pre și post transplant hepatic ne va vorbi astăzi despre cum evoluează programul național de depistare a hepatitelor.

"Astăzi o avem ca invitate pe doamna prof. Liana Gheorghe, de la UMF Carol Davila București și șefa secției de hepatologie din cadrul Centrului de gastroenterologie și hepatologie al Institutului Clinic Fundeni.

Aș spune că e mai ușor să previ decât să tratezi, e o vorbă bine cunoscută de multă vreme în sănătate. Iată că începe să capete și niște aspecte concrete și mă refer la programul pe care-l coordonați, de depistare a hepatitelor virale și înainte de a dezvolta semnificația acestui program, v-aș ruga să ne spuneți câteva cuvinte despre acesta", spune prof. dr. Irinel Popescu, realizatorul emisiunii Academia de Sănătate. 

Emisiunea va fi difuzată luni, 6 iunie, la ora 11:00, simultat pe pagina de Facebook DC Medical și pe Youtube DC Medical.

Vezi mai multe în video:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel