COVID-19: 4.255 de noi cazuri, în ultimele 24 de ore și 240 de decese

Coronavirus   Foto: Pixabay
Bilanțul ultimelor 24 de ore arată că au fost 4.255 de noi infectări, iar 240 de pacienți au pierdut lupta cu virusul.

Conform datelor existente la nivelul CNCCI la data de 8 noiembrie 2021, ora 10.00, în intervalul de 24 de ore, au fost înregistrate 4.255 cazuri de persoane pozitive cu SARS-COV-2. De asemenea, au fost raportate 241 decese dintre care 1 anterior. Vom detalia datele în buletinul informativ de la ora 13.00.

Specialiștii americani spun că numărul cazurilor ar putea să crească din nou în următoarea perioadă, odată cu răcirea vremii și că asta s-ar datora faptului că oamenii au tendința de a se aduna mai mult în interior atunci când este mai frig. În plus, oamenii vor călători în timpul sărbătorilor, arată Spectacola.ro.

Cu toate acestea, ei notează că numărul mai mare de persoane vaccinate, precum și imunitatea dobândită prin infecție și protocoalele de siguranță continue ar putea menține creșterea la un nivel minim.

Numărul cazurilor noi, al spitalizărilor și al deceselor a scăzut în ultimele săptămâni, pe măsură ce mai multe persoane se vaccinează, iar protocoalele de siguranță rămân intacte în multe locuri.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Dr. Doru Negru
EXCLUSIV

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel