COVID-19: 22 de cadre medicale din Sibiu, infectate

Salon de spital    FOTO: pexels.com
Numărul cadrelor medicale infectate cu COVID-19 a crescut la 22 în judeţul Sibiu. Majoritatea sunt de la secţia de Gastroenterologie din Spitalul Judeţean.

COVID-19, SIbiu. 22 de cadre medicale din Sibiu sunt infectate cu noul coronavirus. ”În ceea ce priveşte situaţia cadrelor medicale din judeţul Sibiu, până în prezent un număr de 22 cadre medicale au fost confirmate pozitiv în urma testării COVID-19. Dintre acestea, 15 sunt cadre medicale de pe secţia de Gastroenterologie a Spitalului Judeţean Sibiu. Precizăm faptul că secţia de Gastroenterologie din cadrul spitalului este secţie COVID. Au fost luate măsuri de dezinfecţie imediate. Pentru pacienţii fără suspiciune sau confirmare pozitivă COVID-19, investigaţiile medicale gastroenterologice se fac în cadrul Spitalului CFR. Doi medici sunt confirmaţi şi un ambulanţier din cadrul SAJ Sibiu; trei asistenţi SCJU Sibiu secţia ATI, un asistent Obstetrică şi Ginecologie”, a explicat Andreea Ştefan, purtătorul de cuvânt al Prefecturii Sibiu, citată de Agerpres.

Până la ora scrierii acestei știri au fost confirmate pozitiv cu COVID-19 90 de persoane în judeţul Sibiu, fiind înregistrate opt decese.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel