Coronavirus: încă un român infectat, mort în Franța

Deces
Încă un român infectat cu noul coronavirus a murit înafara țării. Numărul total a depășit 50, dar sunt și vindecați.

Încă un român infectat cu noul coronavirus a murit în Franţa. Numărul cetăţenilor români care au decedat înafara ţării din cauza COVID - 19 a ajuns la 53, potrivit Grupului de Comunicare Strategică (GCS), care a mai arătat că 713 cetăţeni români au fost confirmaţi ca fiind infectaţi cu noul coronavirus, astfel: 421 în Italia, 196 în Spania, 25 în Franţa, 9 în Germania, 47 în Marea Britanie, 2 în Namibia, 2 în SUA, 2 în Austria, 2 în Belgia, 2 în Indonezia şi câte unul în Argentina, Tunisia, Irlanda, Luxemburg şi Suedia. Cei 53 de cetăţeni români din străinătate care au murit din cauza infecție cu noul coronavrus sunt 13 în Italia, 14 în Franţa, 15 în Marea Britanie, 7 în Spania, 2 în Germania, unul în Belgia şi unul în Suedia.
Dintre cetăţenii români confirmaţi cu noul coronavirus, 11 au fost declaraţi vindecaţi: 7 în Franţa, 2 în Indonezia, unul în Luxemburg şi unul în Tunisia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel