CORONAVIRUS, ALARMANT: Avem 136 de cazuri de infectare cu tulpina mutantă din Marea Britanie. Unde sunt cele mai multe

Infecție COVID-19
Ministerul Sănătății a anunțat că până în acest moment în România au fost confirmate în România 136 de cazuri cu tulpina mutantă și extrem de infecțioase de coronavirus din Marea Britanie. Iată unde sunt cele mai multe cazuri: 

Ministerul Sănătății a anunțat că, potrivit datelor de la Institutul Național de Sănătate Publică (INSP) - Centrul Național de Supraveghere și Control al Bolilor Transmisibile (CNSCBT), în România, au fost confirmate, până în prezent, 136 de cazuri de infectare cu SARS-Cov-2, noua varianta din Marea Britanie (UK)- linia genetică B.1.1.7. 

Cele mai multe cazuri, în București

„Cazurile confirmate provin din București (80 de cazuri), județul Timiș (11 cazuri), județul Cluj (9 cazuri), județul Ilfov (5 cazuri), județul Suceava (5 cazuri), județul Botoșani (4 cazuri), județul Vâlcea (4 cazuri), județul Galați (2 cazuri), județul Caraș-Severin (2 cazuri), județul Argeș (2 cazuri), județul Gorj (2 cazuri) și din județele Giurgiu, Constanța, Mureș, Covasna, Hunedoara, Vrancea, Vaslui, Prahova, Brăila și Bihor (câte 1 caz). 

Cazurile confirmate provin dintr-un total de 499 de secvențieri care au fost raportate, până în prezent, Centrului Național de Supraveghere și Control al Bolilor Transmisibile”, se arată în informare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Dr. Doru Negru
EXCLUSIV

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel