Copilul anesteziat la stomatolog a murit

UPU
Copilul anesteziat de stomatolog în Pitești, despre care medicii din București declarau azi că nu mai are activitate cerebrală, a murit.

Copil anesteziat. Copilul de 4 ani, din Pitești, care a intrat în comă după ce a fost anesteziat de un stomatolog a făcut al treilea stop cardiorespirator și a murit. Potrivit DC News, părinții au rămas până la final alături de fiul lor.   

Purtătorul de cuvânt al Spitalului "Grigore Alexandrescu" din Capitală, Raluca Alexandru, declara diminață că micuțul din Pitești, intrat în comă după o anestezie generală făcută la stomatolog, respira doar cu ajutorul aparatelor și nu mai avea activitate cerebrală. Ministerul Sănătăţii , prin DSP, a suspendat activitatea acelei clinici unde a intrat în comă copilul și a amendat-o cu 20.000 de lei. O anchetă a fost demarată și de polițiști.

„Din păcate, copilul de 4 ani și 8 luni a pierdut lupta cu viața. În jurul orei 18.00 s-a produs un stop cardiac, care nu a mai răspuns la manevrele de resuscitare. S-a declarat decesul. Părinţii au fost lângă el", a anunțat dr Raluca Alexandru.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel