Copil de 1 an, mort după ce s-a înecat cu un balon

Un copil de doar 1 an din Suceava a murit după ce s-a înecat cu un balon.

Caz tragic în localitatea suceveană Hănțești. Un copil de 1 an și 4 luni a murit după ce s-a înecat cu un balon, scrie Obiectiv de Suceava. Părinții au încercat să-i scoată balonul, dar acesta s-a rupt, iar capătul a rămas blocat în gâtul micuțului.

Atunci când au observat că micuțul s-a înecat cu balonul, părinții au fugit cu copilul la Unitatea de Primire Urgențe din cadrul Spitalului Județean Suceava. Micuțul a intrat în stop cardio-respirator, a fost resuscitat, iar medicii au reușit să îl stabilizeze. Ulterior s-a decis ca micuțul să fie transferat către Spitalul de Copii ”Sf. Maria” din Iași. Din nefericire, în pofida eforturilor medicilor, inima copilului nu a rezistat în timpul transportului. El a suferit al doilea stop cardio-respirator. Manevrele de resuscitare au fost fără succes de această dată, a fost declarat decesul.

Părinții au povestit medicilor că totul s-a întâmplat în timp copilul se juca cu frații săi mai mari. Mama, însărcinată în luna a opta, nu era în cameră cu micuții, iar tatăl muncea în curte.

Citește continuarea pe DC NEWS și află detalii despre manevrele de prim ajutor. Ce putem face dacă cel mic se îneacă cu un corp străin sau leșină, explică un medic.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel