Codruț Kegheș, formă gravă de COVID-19: a stat aproape trei săptămâni la pat

Codruț Keghes   Foto: Facebook
Dezbracatu’ de la Cronica Cârcotașilor, care a împlinit recent 49 de ani, a povestit prin ce a trecut după ce s-a infectat cu COVID-19.

Actorul a povestit că a stat la pat aproape trei săptămâni și a rămas cu sechele după boală. El a vorbit despre cum și-a sărbătorit ziua, dar și cum l-a afectat pandemia și prin ce a trecut când s-a infectat. „Am făcut 49 de ani, am sărbătorit acasă, în liniște, fără balamuc, cu niște prieteni. Am gătit niște coaste, coastele mele speciale, pentru care sunt cunoscut de prieteni. Merg pe 50 de ani. Dacă nu mai am radio dimineață, m-am trezit la ora 9. Acum gătesc acasă din plăcere, o fac cu drag și când se va ivi ocazia o să o fac și pentru publicul larg. Pe Dezbracatu’ l-am făcut în continuare pentru emisiune, căci am mers la Muzeul Satului de Dragobete, la vaccinare, îl fac peste tot”, a povestit vedeta.

„M-a afectat pandemia, pentru că ultimul eveniment a fost în 7 martie – pe care l-am prezentat – nu mai sunt la radio din septembrie, nu mai sunt evenimente. Evenimente care la final de lună erau ca o completare tare bună, pentru tot ceea ce se întâmplă. Acuma trebuie să mă încadrez în niște bugete, ca toată lumea. Nu pot să visez la cai verzi pe pereți, trebuie să mă mulțumesc cu ce am. Cel mai bun lucru e ăla pe care îl ai, nu ăla pe care ți-l dorești tu”, spune el.

„Numărul bolnavilor de COVID-19 crește, am prieteni care au avut și am avut și eu. Am avut o formă medie acută, la sfârșitul lunii octombrie, am stat 19 zile la pat. Mi-a fost rău, au fost dureri insuportabile. Mă enerva și lumina de la telefon. Iar la un moment dat am avut o zi cu tuse și scaune moi. Am avut ceva probleme la plămâni. Obosesc repede și am o perioadă cu insomnii crunte”, a spus actorul, citeat de Viva.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel