Cifra REALĂ de cazuri de infectare cu coronavirus din România, de vineri. Voiculescu: „Indicatorul va fi calculat după noile reguli”

Trimitere de la medic
Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, a anunțat că de vineri, indicatorul privind infecțiile cu noul coronavirus va fi calculat „după noile reguli”, adică vor fi incluse și focarele, ceea ce înseamnă că vom avea cifra reală de infectați cu coronavirus!

„Conform Hotărârii de Guvern, astăzi trebuia să fie ultima zi în care focarele nu erau incluse. De mâine, cu siguranță, vedem indicatorul calculat după noile reguli care, de altfel, corespund standardelor internaționale. Nu este este nicio altă țară care să calculeze altfel acești indicatori decât a stabilit Hotărârea de Guvern de acum două săptămâni", a afirmat, joi, ministrul Sănătății, Voiculescu, la ieșirea de la audierile pentru buget, de la comisiile de specialitate din Parlament.

„Regulile rămân exact aceleași, indicatorul se calculează un pic diferit. Repet, în acord cu toate standardele internaționale”, a subliniat ministrul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel