Chiftele crocante, FĂRĂ prăjeală și RAPID de făcut! Rețetă

Aceste chifteluțe cu usturoi și mărar se prepară rapid și sunt extrem de delicioase. 

INGREDIENTE (20 chiftele mari):

• 1 caserolă de piept de pui de circa 6-700 de grame

• 1 ceapă albă mare

• 3 căței de usturoi

• 2 morcovi potriviți

• 1 legătură de pătrunjel verde

• 1 legătură de mărar verde

• 2 ouă

• 1 lingură pesmet sau 1 felie pâine înmuiată în lapte sau apă

• sare, piper

• 1 lingură de ulei

MOD DE PREPARARE:

1. Tocăm puiul la robot sau mașină de tocat.

2. Adăugăm peste el morcovii și ceapa date prin răzătoarea mare.

3. Punem și verdeața tocată, ouăle, pesmetul, uleiul, sarea și piperul și amestecăm bine.

4. Facem biluțe rotunde sau aplatizate și le dăm o foaie de copt la cuptorul încins, la 170 grade, pentru max. 30 min, până devin puțin crocante, scrie Diana Bart pe blogul ei. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Ştiri Recomandate

Cercetătorii au găsit "foarfeca genetică" ce repară ADN-ul ascuns în celule
Condimentul banal care țintește cancerul
Pilula contraceptivă nu crește riscul de cancer hepatic, arată un studiu amplu

Crossuri externe

pixel