Ce propun activiștii ca tratament pentru COVID: substanță dintr-un vaccin pentru pisici

Coronavirus
Activiștii din sănătate le solicită cercetătorilor care fabrică Remdesivir să studieze o substanță dintr-un vaccin pentru pisici ca tratament pentru COVID. 

Activiştii din sănătate susțin că substanța GS-441524, dintr-un vaccin pentru pisici, ar fi legată chimic de Remdesivir și solicită cercetătorilor de la Gilead Sciences, compania care a dezvoltat Remdesivir, să o studieze. Substanța a ajuns pe piața neagră deoarece s-a crezut că e fatală pentru pisici.

”Este trist şi previzibil că Big Pharma răspunde unei pandemii globale prin încercare de a aduce pe piaţă doar medicamentele care îi maximizează profiturile. Ceea ce este alarmant este faptul că cercetătorii federali şi administraţia Trump par să fie parteneri cu cei de la Gilead în luarea unor decizii care par să fie contrare politicilor de sănătate publică", afirmă dr. Michael Abrams, unul dintre cercetătorii care au semnat o scrisoare trimisă celor de la Gilead. 

Ce a mai declarat acesta puteți citi pe DC News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel