Cătălin Botezatu urmează dieta lui Sylvester Stallone, recomandată chiar de nutriționistul celebrului actor. Ce alimente nu are voie să consume

Cătălin Botezatu
Cătălin Botezatu a trecut pe un regim alimentar special, menit să îl ajute să depășească problemele de sănătate. Cel care i-a prescris dieta este chiar nutriționistul celebrului Sylvester Stallone.

Cătălin Botezatu s-a lăsat pe mâna lui Angie Kassabie, nutriționista vedetelor de la Hollywood, pe care a cunoscut-o la concursul ”Mister Bulgaria”, desfășurat recent la Varna.

 
”Cătălin a legat o prietenie atât cu Angie, alături de care a jurizat concursul de frumusețe, cât și cu soțul acesteia, amfitrionul evenimentului, care a prezentat show-ul într-o ținută elegantă, marca Bote”, au mai declarat apropiații celebrului designer român, pentru playtech.ro.

După ce s-a confruntat cu o serie de probleme de sănătate, designerul a luat decizia de a urma un regim alimentar. Astfel că, de acum, Cătălin Botezatu va avea grijă la ce mănâncă, dar și cum mănâncă. Nutriționistul i-a recomandat să se concentreze pe ce are în farfurie, ca să mănânce  mai puțin.

”Cătălin va avea o dietă personalizată, în funcție de problemele sale de sănătate, știut fiind faptul că a suferit o operație la inimă și o intervenție chirurgicală la colon. Pentru el va fi destul de greu să elimine din meniu mâncarea mai grasă, precum cârnăciorii și sărmăluțele, dar, dacă i se va cere, este dispus să facă și acest sacrificiu culinar”, au mai declarat apropiații lui Cătălin Botezatu pentru sursa citată. 

Citește continuarea pe Spectacola.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Sirop de tuse, contaminat. OMS, avertizare globală
alimente calciu foto:freepik@yarunivstudio
EXCLUSIV
Cele mai bune surse de calciu. Alina Epure: Eliminarea nu este o soluție

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel