Cancerul tiroidian al Sofiei Vergara, descoperit în urma unui control de rutină

Descriere foto: Sofia Vergara, Foto: Instagram
Actrița Sofia Vergara și-a descoperit la 28 de ani cancer la tiroidă în urma unui control de rutină.

Controalele de rutină au rostul lor. O confirmă și actrița Sofia Vergara. Aceasta, în vârstă de 48 de ani, a povestit în cadrul emisiunii Stand Up to Cancer, din weekend, Sofia Vergara, că a fost diagnosticată cu cancer tiroidian când avea 28 de ani. Într-un discurs emoționant în timpul evenimentului, actrița din Modern Family a explicat cum i-a salvat viața un control de rutină.

Într-un discurs emoționant în timpul evenimentului, actrița din Modern Family a explicat cum i-a salvat viața un control de rutină.

"La 28 de ani, în timpul unei vizite de rutină la medic, acesta mi-a simțit un nodul în gât. Au făcut o mulțime de teste și în cele din urmă mi-au spus că am cancer tiroidian. (...) Când ești tânăr și auzi cuvântul "cancer", mintea ta se duce în atât de multe locuri. Dar am încercat să nu intru în panică și am decis să mă informez. Am citit toate cărțile și am aflat tot ce am putut despre el. (...) Am fost norocoasă că am depistat boala la timp și că am avut sprijinul medicilor și, cel mai important, al familiei mele. Am învățat multe în acea perioadă. Nu doar despre cancerul tiroidian, dar am învățat și că, în momente de criză, suntem mai buni împreună", a afirmat actrița. 

Sofia Vergara a mai amintit în discurs:

”Activiștii pentru drepturile omului au ieșit în stradă în întreaga lume pentru a susține justiția socială și egalitatea. Iar oamenii de pretutindeni s-au mobilizat pentru a sprijini micile afaceri și antreprenorii din comunitățile lor. Împreună suntem mai buni. Și dacă vrem să punem capăt cancerului, va fi nevoie de un efort de echipă", a spus ea.

Mai multe puteți citi pe Spectacola.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel