Un condiment comun din bucătărie ar putea stopa dezvoltarea...
Medicul și profesorul Cristian Băicuş de la Spitalul Colentina din București a declarat că în urma ideii unui coleg de-al său, pneumolog, au fost recrutați 91 de pacienți cu COVID-19. și s-a demonstrat că proteina S e scăzută la acești pacienți. ”Deocamdată am reușit să dovedim că cu cât au simptome mai grave cu atât au proteina mai scăzută, întrebarea e dacă scade din cauza infecției sau e invers poate din cauza asta se produc trombozele. Asta vrem să arătăm”, afirmă medicul, potrivit Antena 3.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News
Te-a ajutat acest articol?
Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.
Un condiment comun din bucătărie ar putea stopa dezvoltarea...
COVID are un impact devastator pe...
Michael Madsen a murit. Actorul din...
Cancerul care se răspândește alarmant. Nu există niciun...
Ce trebuie să știi dacă ai...
Cancerul invizibil care ucide în tăcere. Boala se ascunde ani de...
Managerii și șefii de secție,...
Dosare penale pentru concediile...