Bianca Drăgușanu ȘOCHEAZĂ cu noua modă: dinți de vampir. Cum arată

Bianca Drăgușanu ȘOCHEAZĂ cu noua modă: dinți de vampir. Cum arată, FOTO instagram
Bianca Drăgușanu face ce face și e din nou în atenția mass-mediei.

Vedeta își dorește să arate perfect în orice moment al zilei, așa că recurge la tot felul de tratamente și intervenții chirurgicale sau stomatologice.

Recent, Bianca Drăgușanu a dezvăluit că îi plac caninii "de vampir", ascuțiți și extrem de albi. Diva merge la aceeași clinică stomatologică de aproape 20 de ani.  

”În urmă cu 16 ani pășeam cu încredere în această clinică dentară pentru că aveam mari probleme cu dantura și, în afară de orice, îmi doream să fiu sănătoasă. Bineînțeles, acum, pe lângă faptul că sunt sănătoasă și în permanență ei au grijă ca zâmbetul meu să fie impecabil, mai arată și foarte frumos. Eu am avut grave probleme de sănătate, repet.”, a spus pe Instagram Bianca Drăgușanu.

Bianca Drăgușanu își va transforma caninii în dinți de vampir, ascuțiți.

„Vreau niște canini mai lungi și vreau o ojă, cum ar fi o pastă de dinți, care poți să te dai pe dinți cu ea și să fie foarte alb”, a precizat vedeta. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel