Bărbatul vaccinat cu trei doze de Pfizer, efecte secundare: Mă supăra un pic genunchiul, mi-a revenit un pic vederea

Vouchere pentru persoanele care se vaccinează
Bărbatul din Botoşani care s-a vaccinat cu a treia doză de ser anti-COVID spune că la trei zile după imunizare a început să simtă efectele secundare.

După cea de-a treia doză de ser Pfizer, Gabriel Grădinaru spune că se simte "mult mai bine. M-a ajutat la multe. Mă supăra un pic genunchiul, mi-a revenit un pic vederea, pentru că din cauza stresului se adună", a spus el, potrivit Antena 3.

Bărbatul a reulit să-i păcălească pe medici, spunându-le că nu a primit nicio doz de vaccin anti-Covid, astfel că a primit-o și pe a treia. „Te întreabă toate dacă eşti la primul vaccin şi le-am zis ca sunt la primul. Deja le aveam făcute, două. Am reuşit să o fac şi pe a treia, nu ştiu cum", povesteşte bărbatul.

Acum este anchetă la centrul de vaccinare, unde bărbatul de 49 de ani a primit a treia doză de vaccin Pfizer, iar autorităţile îşi fac griji pentru el. 

Primarul de acolo a trimis asistenţii comunitari să verifice cum se simte omul. 

"Important e că nu a pățit nimic. Să dea Dumnezeu să treacă peste această pasă proastă", a spus Costel Agheorghiţoaei, primarul din Broscăuţi.

Speicaliștii spun că bărbatul ar putea face o formă ușoară de boală. "Există ricul de a face o formă uşoară de boală. Dureri musculare, o migrenă, o febrilitate, un frison", spune Irina Alecu, medic epidemiolog.

În cazul în care a treia doză de vaccin va fi necesară, serul va fi administrat după 6-12 luni de la rapel.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel