Arhiepiscopul Tomisului, Teodosie, amendat a doua oară pentru nerespectarea carantinei

ÎPS Teodosie
Arhiepiscopul Tomisului, IPS Teodosie a încălcat carantina și a participat la un eveniment organizat cu prilejul Zilei Unirii Principatelor Române. El a fost amendat pentru a doua oară.

IPS Teodosie ar fi trebuit s fie în carantină ca urmare a unei măsuri a DSP dispuse la sfârșitul săptămânii trecute. Cu toate acestea, el a oficiat o slujbă la Catedrala arhiepiscopală din Consntanța. Amenda primită a fost de 1.000 de lei și este pentru a doua oară când este astfel sancționat.

"Astăzi, în jurul orei 11,00, poliţişti din cadrul Secţiei 3 au identificat un bărbat, de 66 de ani, care se afla pe strada Arhiepiscopiei din municipiul Constanţa, deşi pe numele său este instituită măsura carantinării la domiciliu pentru perioada în curs. Persoana în cauză a fost sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 1.000 de lei", a transmis Inspectoratul de Poliţie Judeţean Constanţa.

Duminică, Arhiepiscopia Tomisului a informat printr-un comunicat de presă că "luni, 24 ianuarie, de ziua Unirii Principatelor Române, de la ora 13,30, în Sala Magna a Centrului Eparhial Tomis (str. Arhiepiscopiei, nr. 23, Constanţa), va avea loc conferinţa 'România, vechea vatră a Europei', susţinută de către acad. prof. Constantin Barbu, cu binecuvântarea şi participarea IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului", citează Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

alimente calciu foto:freepik@yarunivstudio
EXCLUSIV
Cele mai bune surse de calciu. Alina Epure: Eliminarea nu este o soluție

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel