ANI: Dr Simona Pârvu, directorul Institutului Național de Sănătate Publică, INCOMPATIBILĂ.
16 iun, 14:39
Simona Pârvu, fost Funcționar public (Șef serviciu) în cadrul Ministerului Sănătății și actual Director general la Institutul Național de Sănătate Publică este incompatibilă a anunțat, astăzi, Agenția Națională de Integritate (ANI). 
Dr Simona Pârvu. Foto: Facebook/arhiva personală

Agenția Națională de Integritate (ANI) a constatat că directorul general al Institutului Național de Sănătate Publică (INSP), dr Simona Pârvu s-a aflat în stare de incompatibilitate. 

ANI notează că dr Simona Pârvu „a deținut și exercitat simultan funcția publică de conducere (șef serviciu) la Inspecția Sanitară de Stat din cadrul Ministerului Sănătății și calitatea de angajat cu contract individual de muncă la Direcția de Sănătate Publică a Județului Teleorman (coordonator național formare - cod COR 112029 manager, în cadrul Proiectului „Personal specializat pentru un sistem de sănătate modern” Cod My SMIS 106519), încasând un venit net în sumă de 20.110 lei. Astfel, persoana evaluată a încălcat dispozițiile art. 94, alin. (2), lit. a) din Legea nr. 161/2003”. 


Ştiri Recomandate

Ficat
EXCLUSIV
Anglia ar putea intra în lockdown: cine susține asta
Primul caz de gripă din acest sezon, confirmat la o tânără
De ce nu e bine să iei decizii când ești stresat
Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Crossuri parteneri