"Am făcut un copil la 13 ani și m-am săturat să explic de ce". Povestea fetei e virală: M-a lăsat gravidă și nu a vrut să mai știe nimic de noi. Nu deveni mamă în adolescență!

Am făcut un copil la 13 ani și m-am săturat să explic de ce - Foto: Tiktok Gabbie Egan
"Am făcut un copil la 13 ani și m-am săturat să explic de ce". Iată povestea uimitoare a femeii care a devenit mamă când era doar un copil.

O femeie a devenit virală pe TikTok după ce și-a spus povestea de viață. Gabbie Egan a povestit că a devenit mamă la doar 13 ani și că s-a săturat să le explice mereu celorlalți de ce a rămas însărcinată la o vârstă atât de fragedă, dar mai ales să explice de ce a păstrat copilul.

Internauții au rămas șocați de povestea ei, dar foarte multe femei și foarte mulți copii deveniți mari s-au regăsit în povestea ei și au apreciat-o pentru puterea de care a dat dovadă. 

"Am făcut un copil la 13 ani și m-am săturat să explic de ce", a fost mesajul transmis de fata în vârstă de 22 de ani.

Dezvăluirile sale au venit după ce un urmăritor a întreba-o șocat: "Stai, ai făcut un copil la 13 ani? Care e povestea?", așa că ea a decis să povestească totul pentru a pune capăt întrebărilor incomode.

"Da, am făcut un copil la 13 ani. În fiecare an sunt întrebată același lucru și mereu sunt nevoită să povestesc cum de am rămas însărcinată la doar 13 ani. M-am săturat să explic de ce.

Adevărul este că eram mică, eram naivă și am început să mă întâlnesc cu un tip de 16 ani. Eu eram în clasa a șaptea, iar el era la boboc la liceu.

M-a lăsat gravidă și apoi nu a mai vrut să știe nimic de noi. Eu am 22 de ani, iar fiul meu a împlinit 9 ani în luna ianuarie", a povestit Gabbie Egan, care a avut un mesaj puternic pentru fetele care o urmăresc și le-a rugat să fie foarte atente și să nu îi urmeze exemplul, mai ales că nu este ușor ca un copil să crească alt copil.

"Nu deveni mamă în adolescență, pentru că sunt șanse foarte mari ca tatăl copilului să își ia mâinile de pe voi!

Fiul meu are nevoie acum de un aparat dentar de 4.000 de dolari. L-am întrebat dacă vrea să contribuie și el cu jumătate din sumă.

A zis că nu va plăti niciodată pentru un copil în viața căruia nu s-a implicat niciodată până acum și pe care nu l-a văzut până acum", a explicat ea.

Gabbie Egan și-a crescut singură fiul, iar între timp a devenit mamă pentru alți trei copii pe care-i are cu iubitul ei.

Mii de oameni s-au regăsit în povestea fetei și au lăudat-o pentru că a crescut singură un copil de la o vârstă atât de fragedă.

"A înțeles greșit, plătești pentru un copil pe care nu-l vezi. Ori vei fi tată, ori mă plătești pe mine să fac treaba a doi părințI", a comentat cineva.

"Mă bucur că ați crescut împreună și ați reușit", a mai scris cineva. 

"La 13 ani mă chinuiam să învăț algebră, nu-mi puteam imagina să am un copil", a fost un alt comentariu lăsat la postarea sa.

 

@bbyegan_ Replying to @vitketchup ♬ original sound - Gabbie Egan

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

alimente calciu foto:freepik@yarunivstudio
EXCLUSIV
Cele mai bune surse de calciu. Alina Epure: Eliminarea nu este o soluție

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel