Alte decese cauzate COVID-19. Numărul morților la 122

Doliu
Autoritățile au anunțat alte 4 decese. Numărul morților a ajuns la 122.

Autoritățile au anunțat alte 4 decese.

Informarea:

Deces 119 - Femeie, 69 ani, județul Hunedoara; internată în SMU Hunedoara-Secția Pneumoftiziologie în 29 martie confirmată pe data de 2 aprilie; A murit 3 aprilie. Condiții medicale pre-existente Diabet zaharat, AVC sechelar, HTA, boala Parkinson.

Deces 120 - femeie, 69 ani, județul Ialomița; Internată în SMU Slobozia în 2.04.2020, confirmată pe data de 2.04.2020; Data decesului: 3 aprilie; Condiții medicale pre-existente Diabet zaharat, HTA, Insuficiență Renală Cronică.

Deces 121 - Bărbat, 78 ani, județul Timiș; Internat în 1 aprilie în SCBI "Victor Babeș" Timișoara-ATI, confirmat pe data de 1 aprilie.
Data decesului: 3 martie.

Deces 122 - femeie de 60 ani, județul Neamț; Internată în SJU Piatra Neamț - secția Medicală, în 23 februarie, pentru ciroză hepatică activă toxic nutrițională decompensată global, insuficiență hepatică cronică. Probe recoltate pentru COVID-19 pe 25 martie. Deces pe 28 martie; confirmată pe data de 2 aprilie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel