Adela Popescu, gravidă în luna a șaptea: simțeam că o să mor dacă nu mănânc un compot de vișine

Vedeta TV Adela Popescu a scris pe rețelele sociale că și-a ”amintit” că e în luna a șaptea când nu a putu să se mai închidă la șireturi.

Adela Popescu a mărturisit pe rețele sociale că a treia sarcină este puțin diferită de primele două.

”Ieri nu am avut cea mai grozavă zi. Oboseală accentuată și pofte de gravidă. La 22:00 simțeam că o să mor dacă nu mănânc un compot de vișine. Efectiv. Radu s-a și panicat că nu era învățat cu mine “diferită”. Nu sunt genul capricioasă. Îmi gestionez eu cumva toate “schimbările” în liniște. Că am fost norocoasă sau că nu mă sinchisesc de schimbările de dispoziție, de greutate și de ritm cardiac, nu știu. (...) Mi-am amintit că sunt în șapte luni când am vrut să mă închid la șireturi și nu am putut, când era să pocnească tricoul albastru pe mine, când nu am putut să îmi mișc verigheta de pe deget”, a scris Adela Popescu pe Instagram, arată DC News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel