O substanță chimică nou identificată...
Antibioticele farmaceutice sunt utilizate pentru tratarea diferitelor infecții bacteriene, cum ar fi cele date de streptococ, E-coli și salmonella, pneumonie, apendicita acută, boala Lyme etc. Sunt vitale pentru pacienții care chiar au nevoie de ele. Dar există alimente care ne pot ajuta să combatem infecțiile bacteriene și virale acasă, și le avem chiar în cămară. Aceste alimente au proprietăți antibiotice puternice naturale, care nu numai că vor aduce un aport consistent de substanțele nutritive vitale, ci vă vor întări capacitatea înnăscută a corpului tău de a se vindeca. Iată care sunt acestea:
1. Usturoi – Încă din Egiptul Antic, usturoiul a fost folosit nu numai ca un aliment aromat, ci și pentru remarcabilele sale proprietăți preventive și vindecătoare pentru infecțiile virale și bacteriene. Usturoiul, atunci când este zdrobit și consumat crud, este o sursă excelentă de seleniu, germaniu și aminoacid sulfhidril (o formă de sulf), care ajută la funcționarea imunitară corespunzătoare. Acest antibiotic natural este un tratament eficient pentru candidoză, colită, infecție a tractului urinar, bronșită și pneumonie.
2. Ceapa - Din aceeași familie ca usturoiul, nu este de mirare că ceapa este un antibiotic natural, un antioxidant care combate inflamațiile și bolile. Consumul de ceapă ajută la reducerea mucusului și a infecțiilor respiratorii. Studiile arată că substanțele nutritive din ceapa gătită sunt mai bine absorbite în organism.
3. Afine - Sucul de afine 100% neîndulcit este un antibiotic natural și un remediu popular „de casă” pentru ameliorarea infecțiilor vezicii urinare, împiedică dezvoltarea candidei. În câteva studii s-a demonstrat că inhibă creșterea infecției cu H. pylori, bacteria care cauzează cancer de stomac și ulcere.
4. Hrean - membru al familiei muștarului, rădăcina acestei plante este cunoscută mai ales pentru aroma sa iute. Rădăcina proaspătă de hrean este deseori rasă și folosită în sosuri și la murături. Este un puternic antioxidant și antibiotic care acționează pentru a reduce infecțiile și pentru a ameliora sinusurile și bolile respiratorii.
5. Ananas - Conține o enzimă numită bromelaină, care are un efect antibiotic vindecător atunci când este ingerată, combotând infecțiile. Poate ajuta la ameliorarea inflamației, colitei ulcerative și pentru îmbunătățirea sănătății tractului urinar. Atenție, însă! Consumul de ananas poate interacționa cu anumite antibiotice și alte medicamente. Întrebați întâi medicul dumneavoastră.
6. Miere - Mierea are proprietati antioxidante și antimicrobiene, fiind un antiseptic natural. Conține trei componente puternice de vindecare a rănilor: zahăr natural, peroxid de hidrogen și propolis. Iată cum funcționează: compusul pe bază de nectar, propolisul, ucide bacteriile, iar peroxidul de hidrogen dezinfectează. Zaharul natural absoarbe orice umiditate, astfel încât bacteriile nu pot supraviețui. Mierea este, de asemenea, o sursă naturală de Quercetină, compus care reduce inflamația și stabilizează membranele celulare care eliberează histamină și declanșează simptome alergice.
7. Ulei de cocos extra virgin - Acest ulei este remarcabil pentru beneficiile sale nutriționale și vindecătoare. Componenta puternică din uleiul de cocos este acidul lauric. Corpul îl transformă în monolaurină, care are proprietăți antibiotice, antibacteriene, antifungice și antivirale.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News
Te-a ajutat acest articol?
Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.
O substanță chimică nou identificată...
Acesta este semnul cancerului...
Prediabetul este un semnal de...
Această vitamină îți protejează...
Acest tratament învinge cancerul și...
Acesta este unul dintre cele mai...
Palpitațiile inimii, adesea...
Persoanele asigurate beneficiază de o...