5 suplimente de sănătate care îți îmbunătățesc imunitatea

Alimente, suplimente, medicamente. Foto: Pixabay
Imunitatea este un subiect despre care se discută mult în ultimii doi ani. Iată cinci  suplimente care pot îmbunătăți sistemul imunitar.

Pandemia de COVID-19 a dus la schimbări dramatice în viața noastră de zi cu zi. Mai mulți oameni sunt concentrați pe îmbunătățirea sănătății, astfel că oamenii sunt în căutarea suplimentelor sigure și eficiente pentru a-și spori puterea de imunitate, deoarece a fost necesară îmbunătățirea puterii de rezistență în timpul pandemiei. 
Așadar, experții de la Vestige vorbesc despre 5 suplimente de sănătate pe care le poți adăuga la obiceiurile alimentare pentru a obține un sistem imunitar mai puternic.

Noni

Noni sau Morinda citrifolia, un arbore tropical veșnic verde originar din Asia de Sud-Est, este o sursă bogată de proteine, carbohidrați și o concentrație mare de fitonutrienți, vitamine și minerale. Susține sănătatea generală și bunăstarea. Ajută la întărirea sistemului imunitar, deoarece conține o serie de vitamine și minerale esențiale. Persoanele care suferă de probleme respiratorii pot beneficia de pe urma consumului acestuia. De asemenea, ajută la prevenirea diferitelor probleme ale pielii și părului. De asemenea, ajută la promovarea unui sistem digestiv sănătos.

Spirulina

Spirulina este o pulbere naturală de alge, bogată în proteine ​​și o sursă bună de antioxidanți, vitamine B, vitamine A, C, D, E și minerale. Este compus în mare parte din proteine ​​și aminoacizi esențiali și are un conținut ridicat de fier natural. Este considerată una dintre cele mai bogate surse de proteine ​​naturale. Ajută la întărirea sistemului imunitar și îmbunătățește sănătatea digestivă. Ajută la îmbunătățirea procesului natural de curățare și detoxifiere al organismului.

Colostrum

Colostrum este o sursă naturală bogată de imunoglobuline care ajută la întărirea sistemului imunitar și oferă protecție împotriva diferitelor boli. Este o sursă bogată de nutrienți, anticorpi și factori de creștere. Este o formulă completă de vitamine esențiale, minerale, acizi grași esențiali și aminoacizi necesari pentru funcționarea optimă a organismului și menținerea sănătății generale. Factorii imunitari și anticorpii din colostru ajută, de asemenea, la combaterea unei varietăți de organisme, alergeni și toxine care dăunează organismului.

Aloe vera

Aloe Vera este o plantă cu proprietăți dovedite de întinerire, vindecare și calmare. Conține peste 20 de aminoacizi esențiali și minerale vitale precum calciu, magneziu și sodiu. De asemenea, conține enzime, vitamine, polizaharide, azot și alte componente. Ajută la digestie adecvată, constipație, aciditate și probleme hepatice. Ajută la tratarea afecțiunilor pielii și este potrivit pentru probleme legate de păr.

Amla

Amla (Emblica officinalis) este cunoscută pentru beneficiile sale medicinale de mai bine de 3.000 de ani în Ayurveda și respectată ca simbol al sănătății bune. Este o sursă bogată de vitamina C naturală. Ajută la îmbunătățirea sistemului imunitar al organismului, deoarece conține antioxidanți și flavonoide eficienți. Amla este, de asemenea, bun pentru digestie, deoarece ajută organismul să absoarbă și să asimileze nutrienții din alimente.

Atenție! Întrebați întotdeauna medicul înainte de a lua orice supliment alimentar.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel