4,2 milioane de doze opționale de vaccin Pfizer ar veni în România. Guvernul a aprobat un memorandum
15 apr, 17:03

Vaccinul Pfizer - BioNTech. Foto: BioNTech
Guvernul a aprobat joi, 15 aprilie, un Memorandum cu tema ”Aprobarea semnării celui de-al patrulea Formular de comandă de vaccin împotriva Covid -19 produs de compania BioNTech/Pfizer pentru o cantitate de  4.260.269 de doze opționale de vaccin împotriva COVID”.

Circa 4,2 milioane de doze de vaccin Pfizer ar putea veni în România. Guvernul a semnat joi, 15 aprilie, un Memorandum în acest sens.

Informarea dată publicității de autorități:

”La solicitarea Ministerului Sănătății, Executivul a aprobat în ședința de astăzi, 15 aprilie 2021, Memorandumul cu tema:  Aprobarea semnării celui de-al patrulea Formular de comandă de vaccin împotriva Covid -19 produs de compania BioNTech / Pfizer pentru o cantitate de  4.260.269 de doze opționale de vaccin împotriva COVID- 19 produs de compania BioNTech / Pfizer. Conform documentului, Ministerul Sănătății primește aprobarea de a încheia  o nouă comandă pentru achiziționarea a 4.260.269 doze de vaccin împotriva COVID- 19 produs de compania BioNTech / Pfizer. Un număr de 302 042 de doze vor fi disponibile chiar din trimestrul al doilea”.

“Continuarea și accelerarea campaniei de vaccinare reprezintă unul dintre obiectivele importante. Astăzi am aprobat achiziționarea  unui număr suplimentar de vaccinuri împotriva COVID-19”, a mai precizat Florin Cîțu, premierul României, în respectiva informare.

Ştiri Recomandate

BREAKING NEWS
DYDROGESTERONUM - prospect
Câte calorii au băuturile: berea te va surprinde
Greutatea corporală, legătura cu estrogenul la femei
Ce să nu mănânci când porți aparat dentar
CLINDAMYCINUM - prospect
10 ierburi aromatice care dau o savoare aparte mâncării
AMINOPHYLLINUM - prospect
Ginkgo Biloba, eficient în tratarea anxietății
Horoscop 14 mai. Zodiile care fac bani
Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Crossuri parteneri