Ziua Europeană a Numărului Unic de Urgență 112, marcată pe 11 februarie

Ambulanță
11 februarie este Ziua Europeană a Numărului Unic de Urgență 112. Cu această ocazie, pe pagina desocializare a Departamentului pentru Situații de Urgență a fost postat un mesaj.

Astăzi este marcată Ziua Europeană a Numărului Unic de Urgență 112. Pe pagina de Facebook al Departamentului pentru Situații de Urgență a fost publicat un mesaj cu această ocazie.

„«112. Ce urgență aveți?» De aici pornește totul. Putem spune că este acea voce pe care, într-o situație reală de urgență, ne bizuim, ne încredem întru totul, pentru că știm că acești oameni, secundă de secundă sunt în spatele apelului 112, pentru noi... pentru siguranța noastră, pentru viața noastră.

Numiți și «Oamenii din spatele cortinei», aceștia sunt cei care preiau apelurile 112 din partea cetățenilor și, în funcție de urgență, alertează echipaje de la pompieri, SMURD, ambulanță, poliție, jandarmerie.

Astăzi este ziua lor, a tuturor celor care vorbesc cu cei care apelează numărul unic de urgență 112.”

La mulți ani!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel